yeey!

Publicerat: 2012-07-19 | 22:36:28 i om mej
nice dag ;9 tack alla !Träffa jätte många sköna pesoner och så!Hade de nice;)Men vem var de igentligen som spela på berget haha!Och jag fick äntligen träffa Casper igen haha!Btw har gått och sungigt på den här hela dan haha!Tack så mycket conne.Fast han är grym på att sjunga roomie alltså grym!OCh så har jag kommit på en låt åt mej i gott the youtube fever!!Men de var väll allt hörs ;)

hatar att sakna !

Publicerat: 2012-07-19 | 00:27:57 i om mej
När man inte har träffat nån på så jävla lång tid!! De är så jävla jobbigt specielt när man skulle va med den personen hela sommaren igentligen. Men de kommer liksom saker i mellan! En skaffar tjej jag bor på två ställen ! Jag är mycket hos pappa för han har semster!Mistro mej inte jag gillar att va hos pappa och i stugan men jag saknar!!!! Förra sommaren jag saknar att allt bara va! Jag saknar Casper jag saknar Olivia! jag saknar allt vi gjorde !Jag minns så väl när vi satt på bryggan vid ljus sjön! Okej ni satt och jag va i vattnet haha!Men jag minns de så väll de var lys natt !Ge mej den Gammla sommaren till backa saknar de !!!Men i morgon får jag träffa olivia i alla fall ! De ska bli skönt!
 
 

fett grymt!

Publicerat: 2012-07-18 | 22:57:05 i Allmänt
jag köpte skit bra nagellak i dag! skit bra faktiskt blev coolt! Ville bara säga de liksom ;)

you mean like THIS !!!!!!!

Publicerat: 2012-07-18 | 22:37:10 i om mej
fan vilken nice dag och kväll de va i går!!Titta på smurfarna,insidious och mupparna!Sen så blev de youtube för hela jävla slanten ;)Men är jävligt trött i dag somnade halv 8 så alltså på morgonen :p Men på tal om youtube jag och conne hittade den här igår den är gammal tror ja men fan vad de va rolig halv sju i går haha ;)Och några meningar jag aldrig kommer få ut ur mitt huvud är like a good boy.och you mean like THIs!!! och så klar by the whindow jag tror de stavas så där haha skit samma!Men i alla fall tack för en jävligt härlig dag och kväll conne ;)

I dag smäller de !

Publicerat: 2012-07-15 | 15:01:11 i om mej
I dag ska jag gör dreads ! men vet inte hur de kommer bli haha. Deär bara att hålla tummarna ;)
 
De va jobbigt att jobba i går för de blev sent och så.Men vi fick ju femhundra så:)
 
Å i dag blir de ut till stugan yeey !
 
 
 
 

God morgon värden!

Publicerat: 2012-07-14 | 11:16:43 i Allmänt
I dag ska jag för hoppnings vis göra dreads! Men jag vet inte än.Men sen på kvällen ska jag va barn vakt yeey.
 
 
I natt drömde jag om fia min gammla hund och de va en sån värklig dröm att de var läskigt.I bland undrar jag om hon fort farnade finns kvar här hemma.De känns så i alla fall.
 
dagens låt!!!
 
 

THE VACATION SONG !

Publicerat: 2012-07-13 | 14:15:41 i Musik
Den här låten gör en så glad!Den piggar upp och få en att tänka på att de finns sommar och sol.Jag vet att den inte riktigt handlar om de.Men de e vad den får mej att tänka på;)Jag gillar den värkligen.Men vem gillar inte Shane Dawson då!Han är rolig och har altid en mening med sina vidios !Han är en av dom bästa youtubarna och kan sjunga.Han är helt änkel grym!

Dont wake me up!!!

Publicerat: 2012-07-13 | 11:57:46 i Musik
louise ! louise! LOUISE! JA! VAD VILL DU! De är frukost !Okej jag kommer...Sen går jag in i vardags rumet så har han gjort värdens mys frukost!Ja jag älskar min pappa! 
 
Btw nu har de blivit skit kul att spela DN för nu har jag nån att spela med :) lite synd att han bara är lvl 30 och jag typ 13! Haha men han pover lvlar mej nu så snart så haha;)
 
 
Nu ska jag ba vänta på att mamma kommer och hämtar mej så blir de hem till stråtjära igen då.Ska väll jobba -.- Men jag får ju pengar och barna är ju gulliga.
 
Dont wake me up!!! med chris brown så jävla bra låt !!! 
 
 

härlig dag i dag brudar!

Publicerat: 2012-07-12 | 22:06:36 i nöje
fan vilken våt dag!!!!De ba ösrengnade !!Men vi gick upp på berger och satt där och vänta på Sean!Men conne skulle ju gå till 8 hon för hon skulle i väg.Så hon blev blöt i o nödan haha;)Men de var i alla fall jätte mysigt endå.För sen sprak de upp och vi träffa massa roligt folk och nån idiot också men sånt är väll livet.Tack olivia och conne för en mysig blöt kväll;)
 
 

Conne gästar

Publicerat: 2012-07-12 | 17:13:22 i Allmänt
Hehe sitter här hos Lollo när medans hon duschar. 
NEJ NU KOMMMER HON!!!
Hörs!

Hälsa på mej! HÄR!

Sean banan!!!!!

Publicerat: 2012-07-12 | 15:21:25 i om mej
I kväll blir de berget yeey! Sean banan ska ju va där i kväll så blir nog kul haha. De är ju bara att hoppas att olivia följer med haha för cone drar 8:/Jaja blir nog bra haha! Nu har jag väll inget mer att säga mer än!
                             
 
 
 

Rumor Has It (cover) by Chris Thompson ft. Rachel Talbott!!

Publicerat: 2012-07-12 | 12:21:23 i Musik
Den här cover är så jävla bra! Fan vilka röster.Han har en youtube kanal som heter supricky06.Han gör många covers som den här men har gör även roliga låtar som typ i'm ninja.Han har också gjort en riktigt bra cover på paradise.

4 MAJ DE BÄSTA SOM HÄNT !

Publicerat: 2012-07-12 | 04:11:54 i Musik
Ja 4 maj måste fan va de bästa som hänt! Jag och conne skulle på LMFAO på grönan och conne skulle äntligen träffa tobbe yeey. Fast blev inte riktigt så du haha!Jag och conne kommer till gröna i god tid så vi kommer in.Sen ringer thea mej ba är ni inne ni eller jag svara ja de e vi.Okej för vi har typ ståt i kö i två timmar!!Conne och jag åkte massa karuseler vi och så sen börjar konserten då får conne ett sms fårn tobbe ba vi är här nu vi.Vi kunde ju inte gå nån starns.Så vi lyssna på LMFAO hade de skit kul slogs lite men de hör väll till haha.Sen när de va slut skulle jag ha tag i min kusin som skulle hämta oss som inte svarade. Conne skulle ju ha tag i tobbe men henne mobil va dö och min hade as lite battri som vi skulle få tag i ida på.Så vi fick aldrig träffa tobbe och de va ju synd!Men min kära mamma slutar aldrig ringa och alla spämmar mej med sms av olika anledningar!Så min mobil dör ofc. å jag och conne måsta ju få tag på ida! Vet ni vad de slutar med? Jag och conne måste gå fram till en polis och låna hennes telfon -.- Men den 4 maj va en av dom bästa dagarna i mitt liv så jävla kul vill bara göra  de igen!!!   
 
 
 

Nu har jag spelat de igen !

Publicerat: 2012-07-12 | 03:46:43 i spel
Nu har jag spelat DragonNest för andra gången och de är lika kul som jag mins!Men de är fort farande menat för att man ska spela som par eller grupper.Men de gick att spela själv med men blir svår efter ett tag om man vill ha mycket xp.Men jag tror att de är de som gör de kul med haha!jag kommer nog fort sätta spela DragonNest ett tag till är bara lvl 10 än så.PS jag började om i dag haha så de är väll inte så konstigt.Ja de var väll de jag vill säga men hörs haj ;)  
 
 
 

DragonNest!

Publicerat: 2012-07-11 | 23:57:06 i spel
Nu ska jag prova de här spelet igen har spelat de för men då med en kompis.De här spelet är typ gjort för att spela mång. Så jag vet inte hur de här ska gå. Men som jag kommer i håg de tyckte jag att de var ett roligt spel de är anime och de är lite udda för man trycket inte bara på ett,två,tre osv man använder musen mycket mer. Jag gillar de.Ne nu är de slut gnatat nu ska jag spela skiten haha ;)

RSS 2.0