de e Lasse de e Lasse!!

Publicerat: 2012-09-28 | 18:28:59 i om mej
Då b lir spel kväll med conne då och för hoppnings vis jonsa haha ;) Ska bli skönt haha lol kväll yeey ! Sån jävla typsikt att man måste gömma sej från Lasse bara haha ;9 Jävligt rändom inlägg btw !Och vi ska spöa bög klanen haha ja men de va väll de jag ville säga och här e en fin fin bild p¨å en blomma haha ! ;)

jlfsödlfsjdf

Publicerat: 2012-09-24 | 21:39:16 i livet
jag har inget att blogg om efter som att jag inte har nåt liv så :P haha men ja vad har hänt i mitt lilla liv då haha ne inte mycket som vanligt spelat lol! ÅÅ jag är sån jävla nörd -.- Mer då jo bråk i skolan i dag men ingen jag känner v a med så de va o intresant! jaja de var väll allt hoppas att nån läser de här skiten fortfarande haha ;)

jaja haha;9

Publicerat: 2012-09-19 | 17:31:43 i om mej
ja nu va de et tag sen jag blogga haha sorry sorry haha ! Ja men va har hänt då aha jag har var med kompisar typ och ja juste ja har bott hos emelia i några dar haha ;) skit mysigt tack emelia haha Och har vi äntligen firat Casper hahah ;9 Ja gissa vad vi gick på för film då jo mangascar 3 haha skit bra haha ;9 De värsta va att den va dubbad haha jaja De va skit mysigt i alla fall sen på kvällen va vi hos Casper och titta på film och spela! Ja vad har hänt mer då inte så mycket tror ja :/ Jo jag komer inte i väg till turkland :/ suger men jaja hah vi får väll se ;9DE hade ju vart kul men men.Mina ska har oxå komigt skit snygga haha ;9
 
 
 
Här är en bild från när vi firade Casper visst e dom söta :D



majz e ju gott !!

Publicerat: 2012-09-11 | 19:16:17 i livet
j v i r v j g d h i h k b f d ! h j t i a s m j m b s n v h i h b d C o o f h s ! s b j k m v f v d f f v s s m s b h j d v v a !!

mys pys!

Publicerat: 2012-09-09 | 13:41:53 i nöje
Hade än jätte mysig helg med brudarna ;) Så i går tjockade vi oss lite haha ;) Vi titta oxå på en dålig skräkis :/ Men de va kul i alla fall !Här har ni en bild haha ;)


har så jävla trökigt !!!

Publicerat: 2012-09-06 | 14:50:15 i om mej
 

själv:/

Publicerat: 2012-09-04 | 22:26:53 i om mej
jag sitter ensam i pappas lägen het lite små rädd så där haha ;9 Lite tomt när de är bara jag här :/ De är såna här gånger man värkligen önskar att man hade en hund haha;) Eller men kille!Men i dag hade jag min första träning på läng och de märktes! Men de va kul som fan haha !Jag älskar värkligen innebanndy:) 
>Här är en bild på mej med min boll haha ;)
 
 
handlat käder haha ;9                                                                
 
  Va i gävle med thea och linnea för inte så länge sen.De var as kul handlade skit snygga skor och två ny fina tröjor och smyken! Med mera haha!
                                                              Här är dom vackar skorna ;)

snabb fråger not! hahaha ;)

Publicerat: 2012-09-04 | 22:10:46 i om mej
ja jag är vädigt vacker på den där bilden conne med ;) 

musik!!!

Publicerat: 2012-09-02 | 17:55:57 i Musik
Jag älskar musik!! Men jag är så läss på att de är fel att lyssna på tex gammal musik bara för att den är gammal hallå!De är musik de är väll ingen som klagar om man lyssnar på tex michael jackson! MEN OM MAN RÅKAR LYSSNA PÅ EN LÅT SOM VAR KÄND FÖRRA ÅRET TYP SÅ ÄR DE FÖR JÄVLIGT!Så jävla trött på de jag lyssnar på vad fan jag vill !!Här är några "gammla låtar"!!

vad hände ?

Publicerat: 2012-09-02 | 17:44:16 i om mej
i dag satt jag och titta på en av mina barn doms vänners vidio bloggar.De käns som om de var år sen jag och han sprang runt och lekte spioner i skogen haha! Jag saknar de tiden i bland.Men så växte vi i från varandra men i bland kan jag känna att jag saknar han. och undrar hur hon har de i sthlm.Så när jag titta på vidio bloggen så fick jag tårar i ögonen för jag kom på  hur mycket jag saknar henne. Och att hon inte har förendrats så mycket som jag trodde.Nog för att hon bor i sthlm och så värkar hon vara lik sej. Lika galen som vanligt! De är så hemskt när man märker hur mycket tiden kan ta i från en!Vänner,minnen,lycka,tid,djur,undebarastunder! allt bara rinner bort i sanden! Fan då jag trode inte jag skulle skriva eller säga de här men jag saknar min vän! Som jag trode hade förendrats helt! Men de har hon inte! Ja men de var väll ett roligt inlägg eller hur hahaha sry var tvungen att skriva de här! 
 
 
saknar dej Vicky....o

RSS 2.0